Blogger – Mrs Co-Lam 凱林家生活

自從有咗Bat Bat,我屋企就開始有用空氣淨化機嘅習慣,個人覺得對鼻敏感有改善,一家人亦冇咁易病。不過唔知各位覺唔覺得,其實室外嘅空氣比室內更需要過濾,成日見住啲二手煙、汽車廢氣、地盤沙塵襲擊Bat Bat ,我真係好想教佢閉氣… 成日喺度諗,媽媽點先保護到你?😟

最近識咗十幾年嘅朋友仔懷孕,一齊分享心得時,佢介紹咗部新出嘅便攜式空氣淨化機畀我,我立即雙眼發光! 呢部Wynd Plus Air Purifier 採用具有抗微生物特性嘅麻省理工學院醫療級過濾網,就算喺室外,都可以喺一米範圍內淨化99%以上0.3微米有害微粒、殺死細菌同微生物,過濾空氣中嘅微塵同粒子,提供乾淨優質嘅空氣。

部機每秒過濾到9公升空氣,快速淨化距離一米嘅個人空間中嘅塵埃、廢氣同細菌,喺你周圍形成一股強大嘅防護網!香港空氣質素差、菌又多,尤其如果有小朋友,我覺得真係好有需要。 當然未必室外,返到屋企,或者喺辦工室用都冇問題啦。

假如大家想了解身邊嘅空氣質素,Wynd Plus Air Purifier 亦附有專利嘅空氣質素監察儀,畀我哋持續監控BB四周環境嘅空氣,量度懸浮粒子濃度並即時顯示測量結果,今日我出去一開機睇,都被元朗嘅污染狀況嚇親!好彩開咗部機,睇住個空氣危險指數一直跌,我先安心啲咋。

#地球很危險
#媽媽保護你 💕
#空氣淨化 #殺菌消毒 #1米防護網

Scroll to Top